Alkuvuosi lähtenyt käyntiin hitaasti (kankeasti!) ja suhteellisen
ennalta arvattavasti. Viikot kuluvat samaan malliin. Muutamia kursseja viimeistelen, gradua yritän vältellä. Pari kertaa olen ollut viihteellä, joskin hyvin rauhallisesti, muutaman drinkin voimin.

Olen katsonut televisiota enemmän kuin viimeisten viiden vuoden aikana, surffaillut netissä ihan liikaa. Ainoa asia, mihin voin olla oikeasti tyytyväinen on tammi-ja helmikuun suhteellisen terve ruokavalio. Paljon keittoja ja ruokaisia salaatteja. Ei nälkäisenä kauppaan menemistä (se jos mikä auttaa paljon). Syön aika vähän muutenkin rasvaisia herkkuja, käyn noin kerran vuodessa syömässä hamppariaterian, sipsejä olen viimeksi syönyt uutena vuotena.Pullia syö myöskin hyvin harvoin. Karkit, siideri ja jätski ovat paheeni. Samoin perusruoka.Ja tietysti KAHVI. Jos menen nälkäisenä kauppaan, tiedän että löydän itseni vähän ajan kuluttua karkkihyllyltä. Karkit ja kosmetiikka. Löytyisiköhän niistä riippuvaiselle hoitomuotoja?

Kuulumiset ovat siis vähissä.  Elämäni on oikeasti ihan hauskaa ja mukavaa, mutta kenties tylsää luettavaa :) Ei luksusta, ei hienoja matkoja, ei kasaa ihailijoita, ei Seiskan kannessa örveltämistä ja kerman kanssa seurustelua.

Mutta kohta nukkumaan, että jaksan herätä katsomaan taitoluistelua ja kenties myös yhdistetyn hiihto-osuutta. Rankkaa..